De voordelen van Koraal PMS

Voor iedere zorgprofessional die op het punt staat een nieuw carrièrepad in te slaan, kan het lastig zijn te bepalen welke route te volgen. Het zorglandschap is uitgebreid en de mogelijkheden eindeloos. Maar daarvoor zijn we bij Koraal jouw routegids. Met bijna 25 jaar ervaring in de zorgsector hebben wij niet alleen de expertise om het juiste carrièrepad voor jou te vinden, maar ook te transformeren. Lees verder en ontdek waarom wij bij Koraal meer zijn dan een standaard bemiddelingsbureau, maar jouw persoonlijke gids voor elke stap van jouw carrière in de zorg.

Laaste update: 28 Aug, 2024 • Leestijd: 5 min
De voordelen van Koraal PMS

De voordelen

Jouw wensen staan centraal

Bij Koraal zetten we net dat stapje extra. Wij geloven dat bemiddeling meer inhoudt dan alleen het vinden van een werkplek. Onze focus ligt op de persoon achter de zorgprofessional. Het gaat om het begrijpen van jouw wensen en behoeften, en daar net dat beetje extra voor doen. Of je nu specifieke wensen hebt qua werkplek, werktijden, of een ander aspect van je werk, wij zorgen ervoor dat jouw voorkeuren centraal staan in onze zoektocht naar de perfecte match.

Een carrière op maat

Of je nu geïnteresseerd bent in detachering, oproep- of uitzendwerk, droomt van een carrière als zzp’er of avontuurlijke plannen hebt in het buitenland, bij Koraal kijken we naar jouw unieke verhaal. Wij geloven niet in een standaardoplossing, maar in maatwerk dat jou écht verder helpt. Van je eerste stappen in de zorg tot de volgende grote stap in je carrière: wij staan aan jouw zijde met advies en begeleiding. Wij hebben de tools en expertise om jouw wensen te vervullen. Jouw ambities en mogelijkheden staan centraal bij alles wat we doen.

Onze kennis, jouw voordeel

Met bijna een kwart eeuw (!) ervaring in de zorgsector weten wij als geen ander wat er speelt in deze branche. Deze ervaring stelt ons in staat om continu op de hoogte te blijven van de laatste nieuwsitems, wet- en regelgeving en de innovaties die je werk en je carrière kunnen verbeteren. Zo ben jij bij Koraal verzekerd van up-to-date informatie en een partner die met je meedenkt en vooruitkijkt in elke fase van je carrière.

Netwerk dat kansen creëert

Met een database van meer dan 7.000 zorgprofessionals en een uitgebreid netwerk van zorginstellingen in binnen- en buitenland, bieden wij je toegang tot een breed scala aan mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke rol of een vast dienstverband, wij kunnen je helpen de juiste plek te vinden die bij jou past. Dankzij onze kantoren in Nederland en Zwitserland kunnen we grenzen verleggen en je helpen bij het vinden van de ideale werkplek, waar ook ter wereld, via ons internationale label Korint.

Recruiters die begrijpen wat je nodig hebt

Vele van onze recruiters komen zelf ook uit de gezondheidszorg en hebben (jarenlange) ervaring in de sector. Zij begrijpen dus precies waar jij als zorgprofessional mee te maken hebt. Ze hebben ervaring met de uitdagingen die je tegen kunt komen en bieden je de begeleiding om kansen te grijpen en nieuwe deuren te openen. Bij Koraal zijn onze recruiters niet simpelweg recruiters, maar mentoren die jouw carrière een stap verder helpen. Heb je vragen of wil je alvast in gesprek met een van onze ervaren recruiters?? Klik hier om contact op te nemen!

Flexibiliteit en tools

Bij Koraal zorgen we ervoor dat jij het carrièrepad kunt kiezen dat bij je past. Of je nu op zoek bent naar een flexibel, tijdelijk of vast contract, wij hebben opties van 0-uren tot een vast dienstverband. Je kunt zelfs profiteren van een leaseauto of leasefiets, zodat jij op de locatie kunt werken van je dromen. Wij zorgen ervoor dat je alle tools hebt om je werkplezier te maximaliseren.

Jouw persoonlijke groei

Wij helpen je niet alleen op weg naar de juiste baan, maar bieden je ook kansen voor persoonlijke en professionele groei! Onze jaarlijkse trainingsdag, e-learning van Noordhoff en een persoonlijk opleidingsbudget zorgen ervoor dat je je vaardigheden blijft ontwikkelen en je carrière verder kunt uitbouwen.

Leuke extraatjes

En alsof dat nog allemaal niet genoeg was, kun je bij Koraal ook genieten van leuke activiteiten zoals scholingsdagen tussen de dieren, skireizen en gezellige borrels. En niet te vergeten, een welkomstbonus van maar liefst 3000 euro! Ja, je leest het goed. Vraag bij kennismaking naar de voorwaarden en ontdek hoe je kunt profiteren.

Jouw volgende stap begint hier

Ben jij klaar om jouw carrière in de zorg naar een hoger niveau te tillen? Wil je werken bij een organisatie die jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke wensen centraal stelt? Bij Koraal staan we voor je klaar. Meld je hieronder aan en ontdek wat Koraal voor jou kan betekenen. Jouw avontuur begint hier!

Een vraag over de voordelen of iets anders?

We helpen je graag!